Búvár tanfolyamaink elkezdése előtt, fontosnak tartjuk az orvosi vizs-gálatot. Rendszeres búvárkodásnál nem csak a hivatásosoknak, hanem az amatőr búvároknak is szükséges a rendszeres orvosi vizsgálat, fizikai alkalmasságuk ellenőrzésére.
Sokszor egy alapos orvosi vizsgálat már előre kimutatná a problémát, és így elkerülhetők lennének a kellemetlenségek. Partnerünk a Baromedical Rt. Magyarország első Hiperbár kamra üzemeltetője és búvárorvosi központja.

Elérhetőségük:
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 116.
Telefon: 391-5302, (30) 269-9436
E-mail: info@baromedical.hu

SSI OPEN WATER DIVER azaz Kezdő Búvár Tanfolyam – LEVEL 1

Ha van kedved búvárkodni és a döntés is megszületett benned, hogy erre áldozol időt és energiát, akkor ennek a tanfolyamnak a keretein belül képesítéssel rendelkező nyíltvízi búvárrá válhatsz. A tanfolyam elvégzése után a minősítés feljogosít téged többek között:

 
nyílt vízben merülni maximum 18 méter mélységig, közvetett vagy közvetlen oktatói felügyelet nélkül, de merülőpárral - felszerelést vásárolni és bérelni,
  szervezett búvártúrákon, merüléseken, továbbképző tanfolyamokon részt venni.

Kezdő búvár tanfolyamot, 4 fő jelentkezése esetén, előzetes egyeztetés után, azonnal indítunk.

Részletek:

Lehetőség van a tanfolyam elvégzésére otthon tanulásos módszerrel (mi nem ajánljuk, tapasztalataink szerint a távoktatás 100%-ban nem elegendő az elméleti anyag elsajátításához). Az otthontanulás nem ad felmentést az medencés gyakorlatok és a nyíltvízi merülések alól.

A jelentkezés feltétele:
- jó úszástudás, vízbiztonság
- egészségügyi alkalmasság
- betöltött 12. életév

Ára: 44.400 Ft +tananyag+nemzetközi regisztráció

Exclusive Open Water Diver
Lehetőséged van egyszemélyes személyre szabott Exclusive búvártanfolyam elvégzésére, ahol csak veled fogunk foglalkozni

SSI JUNIOR OPEN WATER DIVER azaz Kezdő Búvár Tanfolyam Gyerekeknek

Ha már betöltötted a 10 életéved és van kedved búvárkodni, a szüleid is támogatják az elképzelésedet és tudsz erre időt áldozni, akkor ennek a tanfolyamnak a keretein belül képesítéssel rendelkező felszereléses búvárrá válhatsz. A képzés feltétele a betöltött 10 éves korhatár. (Jr. Open Water Diver). Továbbá a megfelelő úszástudás és a vízbiztonság. A tanfolyam elvégzése után a minősítés feljogosít téged többek között: nyílt vízben merülni maximum 18 méter mélységig, közvetett vagy közvetlen oktatói felügyelet nélkül.

Szervezett búvártúrákon, merüléseken, továbbképző tanfolyamokon részt venni.

A jelentkezés feltétele:
- jó úszástudás, vízbiztonság
- egészségügyi alkalmasság
- betöltött 10. életév

Ára: 44.400 Ft +tananyag+felszerelés bérlés+nemzetközi regisztráció

 

SSI SPECIALTY DIVER azaz Specialitás Merülés – LEVEL 2

Ez a tanfolyam különböző specialitásokkal ismerteti meg a tanulót. Betekintést nyerhettek a specialitások részleteibe, a követendő eljárásokba, előnyeikről és technikai hátteréről. Viszont a legfontosabb, hogy ennek a tanfolyamnak a keretein belül a helyes technikákat elsajátíthatjátok és később bármikor, bárhol biztonságosan merülhettek.

A jelentkezés feltétele:
- kiváló úszástudás
- 12 igazolt merülés
- betöltött 12. életév

Ára: 25.000 Ft . + tananyag + tanfolyami merülések díja + regisztrációs díj

SSI ADVANCED ADVENTURER azaz Kalandkereső Búvár Tanfolyam

Ha már búvár vagy, és megszerezted az OWD képesítést, akkor itt kezdődnek az igazi nagy kalandok! A búvárkodás specialitásait itt szabadon kipróbálhatod! Megismerkedhetsz négy általad választott specialitással, alapvető információkat kaphatsz a mélymerülésről, a hajóról való merülésről, vagy más általad kiválasztott specialitásról. Az itt megszerzett tudást a későbbiekben tovább kamatoztathatod, és a nyíltvízi gyakorlataidat be is számoljuk, amikor a specialitás tanfolyamodat végzed!

A jelentkezés feltétele:
- kiváló úszástudás
- nemzetközi kezdőbúvár végzettség
- 5 igazolt merülés
- betöltött 12. életév

Ára: 25.000 Ft . + tananyag + tanfolyami merülések díja + regisztrációs díj

Copyright © 2006. Aquaqund Kft.
  Főoldal  :  Bemerülő : Sport Búvár : Technikai Búvár  :  Képgaléria  :  Kapcsolat
Try Scuba - Scuba Diver Open Water Diver – Speciality Diver – Advanced Adventure Diver Advanced OWD - Stress & Rescue Diver – Master Diver DiveCon Diver - Instructor