Búvár tanfolyamaink elkezdése előtt, fontosnak tartjuk az orvosi vizs-gálatot. Rendszeres búvárkodásnál nem csak a hivatásosoknak, hanem az amatőr búvároknak is szükséges a rendszeres orvosi vizsgálat, fizikai alkalmasságuk ellenőrzésére.
Sokszor egy alapos orvosi vizsgálat már előre kimutatná a problémát, és így elkerülhetők lennének a kellemetlenségek. Partnerünk a Baromedical Rt. Magyarország első Hiperbár kamra üzemeltetője és búvárorvosi központja.

Elérhetőségük:
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 116.
Telefon: 391-5302, (30) 269-9436
E-mail: info@baromedical.hu

SSI TRY SCUBA azaz Próbamerülések

Megfordult már a fejedben, hogy milyen lehet a víz alatti világ? Milyen a háromdimenziós mozgás, milyen a lebegés érzése? Szeretnél búvár lenni, de egy kicsit bizonytalan vagy? Ne habozz, gyere és próbáld ki az AQUAQUND búvárcsapat oktatóival! A Try Scuba program keretein belül, magasan képzett oktató kíséretében próbálhatod ki a víz alatti világot, belekóstolhatsz a kedvtelési búvárok világába! De vigyázz, nagy valószínűséggel rabja leszel ennek a sportnak! Folyamatosan van lehetőség uszodai próbamerülésekre, hívj, vagy írj levelet nekünk. (időpont: hét közben, az esti órákban)

A jelentkezés feltétele:
- jó úszástudás
- egészségügyi alkalmasság
- betöltött 12. életév

Ára: 7.000 Ft
amely tartalmazza a felszerelésbérlést, uszodabelépőt, gáztöltést, regisztrációs kártyát.

A Try Scuba program árából 5.000 Ft-ot beszámítunk az SSI OPEN WATER DIVER (Kezdő Búvár Tanfolyam) tanfolyam árába, ha nálunk végzed el a tanfolyamot.

SSI SCUBA DIVER azaz Felügyelettel Merülő Búvár

Voltál már a víz alatt? Rabul ejtett a víz alatti világ? Szeretnél többet tudni a búvárkodásról, elsajátítani az alapokat? Indulj el a búvárrá válás útján, és valósítsd meg álmaidat. A Sucuba Diver program keretében megismertetünk az alapokkal, és így bárikor merülhetsz egy képzett oktató felügyeletével. Feltárul előtted a víz alatti világ minden kincse!

A jelentkezés feltétele:
- jó úszástudás, vízbiztonság
- egészségügyi alkalmasság
- betöltött 12. életév

Ára: 29.900 Ft + nemzetközi regisztráció

Copyright © 2006. Aquaqund Kft.
  Főoldal  :  Bemerülő : Sport Búvár : Technikai Búvár  :  Képgaléria  :  Kapcsolat
Try Scuba - Scuba Diver Open Water Diver – Speciality Diver – Advanced Adventure Diver Advanced OWD - Stress & Rescue Diver – Master Diver DiveCon Diver - Instructor