2009.
Kezdőbúvár tanfolyam
2009.
PAG búvártúra
2009.
Vörös tengeri szafari
   
JELENTKEZZ MOST!

Kedves Érdeklődő!

Szeretnénk meginvitálni Téged egy felejthetetlen kalandra, ami meg fogja változtatni az életedet. Nem minden embernek adatik meg, hogy ezt a gyönyörű és valószerűtlen világot láthassa. Vagy a kíváncsisága, elhatározása kevés hozzá, vagy nem szeretne elég energiát fordítani arra, hogy végigjárja azt az érdekes utat, ami a búvárkodás megtanulásához vezet. Az Aquaqund Búvár Iskola csapata szeretné biztosítani Számodra azt a vidám, könnyű programot, ami elvezet abba a másik, izgalmasabb és valószerűtlenül gyönyörűbb vízi világba, hogy átéld azt, amit mi már átéltünk. Reméljük, hogy Te is bele fogsz szeretni a búvárkodásba, ahogy mi is, és Te is más ember leszel tőle, mert ezzel az érzéssel és látvánnyal sehol máshol nem fogsz találkozni a világban. A tudást, a tapasztalatot, a segítséget Mi hozzuk, Neked csak egy kis elhatározás és bátorság kell a tanfolyam elkezdéséhez. Így a döntés már csak rajtad áll, hogy megteszed-e az első lépést és jelentkezel-e a tanfolyamra. Ne tagadd meg magadtól ezt az élményt!

Rögtön felmerülhet benned a kérdés, miért pont minket, engem, miért az AQUAQUND búvár csapatát válaszd?

Azért, mert kiemelkedően jól végezzük a dolgunkat és értünk hozzá.
Persze mindenki azt írja magáról, hogy Ő a legjobb, de azért álljon itt inkább néhány tény:

mint az Aquaqund vezetője, 15 éve búvárkodom és 9 éve oktatok búvárokat, ez idő alatt több mint 600 embert tanítottam meg biztonságosan és balesetmentesen búvárkodni
két kedvtelési (SDI, SSI) és egy technika búvároktatói (TDI) szervezetnek vagyok az aktív oktatója
Instructor trénerként nem csak kezdőket, hanem oktató jelölteket is oktathatok
nem csak beszélek róla, hanem aktívan művelem a búvárkodást, több mint 1300 merülés van a hátam mögött
az egyik legképzettebb oktatói segítséggel, csapattal rendelkezem a búváriskolák között
az egyik legjobb búvároktatási rendszerben végezheted el a tanfolyamot
a tanuláshoz jól felszerelt tantermet, a legkorszerűbb tananyagot, a gyakorlatokhoz komplett felszerelést (bevizsgált, tiszta levegőt) biztosítunk
nálunk felszerelés-vásárlási kedvezményt is kapsz a tanfolyam mellé
 
Legmagasabb búvár végzettségeim:
SSI Master Instructor # 34233
SDI Staff Instructor
TDI és IANTD Technikai Instructor
TDI és IANTD barlangi búvár
TDI és NAUI roncs búvár
 

Még egy gondolat:
Búváriskolánk fő jelszava: "Biztonság az oktatáson keresztül"!
Ha elnyertem tetszésedet, és célod a komoly, biztonságos, tudáson alapuló búvárkodás elsajátítása, akkor Téged várunk. Gyorsan nem tudunk Téged megtanítani búvárkodni, csak alaposan és jól!

Az Aquaqund Búvár Iskola fontosnak tartja, hogy a búvár tanulói is tudják és megértsék, hogy napjainkban a biztonságos búvárkodás alapvető feltétele, hogy minden búvárnak, minden merüléskor búvárkomputer segítse a merülését. Ennek érdekében már a kezdő tanfolyamon oktatjuk a komputer használatát, és a tanfolyam árában biztosítjuk is az egyik legkorszerűbb SUUNTO búvárkomputer használatát a tanfolyami merülések alatt.

 

Mi a jelentkezés feltétele?
Egészségügyi alkalmasság (ha megfeleltél a jogosítványkérésnél az orvosin, akkor nagy baj nem lehet), megfelelő úszás tudás ( 200 méter leúszása, víz alatti úszás bemutatása), betöltött 15. életév.
Mi a következő tanfolyam időpontja?
Igény szerint, folyamatosan indulnak kezdő tanfolyamaink, akár két fővel is. A következő elméleti tanfolyam időpontja: 2009..
Mennyibe fog ez nekem kerülni?
Nálunk nincsenek bújtatott költségek és törekszünk a legkedvezőbb ár kialakítására, de tudnod kell, hogy „a legolcsóbb nem egyenlő a legkedvezőbbel”.

Szóval a számok:
 
  DA tanfolyam ára:
44.400 Ft.
 
D+ tanulói szett
15.000 Ft.
 
 (magyar nyelvű tankönyv, merülési táblázat, merülési napló, búvár  felvarró, matrica, füzet, toll)
 
D+ nemzetközi kártya regisztrációs díj:
10.000 Ft.
 

Amivel még számolnod kell:
A tanfolyamra, merülésekre való utazás, az esetleges ottani étkezés, szállás díja, dorogi strandfürdő belépődíja

Mire jogosít a megszerzett búvár "végzettség"?
A tanfolyam sikeres elvégzése után nemzetközi búvárigazolványt kapsz, amit a világ összes országában elismernek. Elnyerése bizonyítja, hogy sikerrel képes vagy
• összeállítani a felszerelésedet és azt szakszerűen használni,
• alkalmazni a búvárkodás fizikai, élettani és orvosi vonatkozásait,
• nyílt vízben merülni felügyelet nélkül a búvárkodás szabályai szerint,
• a szolgáltatások igénybevételére búvárboltokban, búvárbázisoknál,
 hajóstúráknál és minden merüléssel kapcsolatos helyen.
Van-e lehetőség az elmélet otthoni elsajátítására?
Igen, megoldható. Ez némileg mérsékli az elméleti oktatás idejét és árát. Meglátásunk szerint a távoktatás nem minden esetben célravezető és hatékony. Jó képességekkel és céltudatossággal kell rendelkeznie annak, aki ezt a módszert választja.
Kötöttek-e a merülési foglalkozások időpontjai, van-e lehetőség pót órákat venni?
Az egyetlen kötöttség, hogy az elméletet követően egy éven belül be kell fejezni a tanfolyamot. Több időpont is a rendelkezésre áll a nyílt vízi lgyakorlatok befejezésére. Mindig vannak uszodai gyakorlataink, ahol gyakorolni lehet.
Mit tartalmaz a búvártanfolyam?
Az SSI/NAUI Open Water könnyűbúvár programja alapszintű bizonyítványt nyújtó búvár tanfolyam. Az oktatás elméleti részből, uszodai és nyíltvízi gyakorlatból áll.
 
   
1.
Az elméleti képzés alatt megismerkedsz mindazzal a tudnivalóval, ami nélkülözhetetlen a kellemes és biztonságos merüléshez. Ehhez tankönyvet, jegyzeteket, merülési táblázatot, merülési naplót kapsz a tanfolyam során.
2.
Az ellenőrzött környezetben végzett uszodai rész során elsajátítod a felszerelés helyes kezelését, a merülés technikáit, és a víz alatti mozgás alapjait. Ehhez felszerelést, levegőtöltést, uszodai belépőt adunk, kivéve a búvár maszkot, légző csövet és uszonyt, ezekkel rendelkezned kell.
3. A nyíltvízi merülés pedig lehetővé teszi, hogy valóságos, természetes körülmények között alkalmazd és tökéletesítsd búvártudásodat. Felszerelést természetesen itt is biztosítunk (kivéve búvár ABC). Adriai merülés lehetséges (5 nyíltvízi merülés).

Mielőbb várunk a következő tanfolyamunkon!

                                                 Tengermély Üdvözlettel,
Nagy T. János és az  AQUAQUND búvárcsapata
Copyright © 2006. Aquaqund Kft.
  Főoldal  :  Bemerülő  :  Sport Búvár  :  Technikai Búvár  :  Képgaléria  :  Kapcsolat