A www.buvariskola.hu oldalain található képek és szöveges információk egyaránt az Aquaqund Kft. tulajdonát képezik. Ezek felhasználása csak az Aquaqund Kft. írásos engedélyével lehetségesek. Egyéb esetben az illetéktelen felhasználók számíthatnak rá, hogy eljárást indítunk ellenük.

A www.buvariskola.hu főoldalára mutató hivatkozást bárki szabadon elhelyezheti saját weboldalán. Tilos a hivatkozást úgy elhelyezni, hogy az a www.buvariskola.hu oldalát valamely más oldal részeként jelenítse meg, tüntesse fel.

A www.buvariskola.hu honlapján található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll az Aquaqund Kft. befolyása alatt, ezért nem vállal felelősséget más hivatkozások, honlapok adat- és információ tartalmáért, információvédelmi gyakorlatáért.

Az Aquaqund Kft. fenntartja a jogot, hogy a www.buvariskola.hu oldalain lévő összes információt, szöveget, tudnivalókat a partnerei és olvasói értesítése nélkül bármikor módosíthatja. A www.buvariskola.hu oldalain található adatok tájékoztató jellegűek, az ár és program változtatásának jogát fenntartjuk. Esetleges kép, szöveg hibákért felelősséget nem vállalunk.

A fenti felhasználási feltételekre a magyar jog előírásai az irányadóak.

 

Személyes adatok:
Amennyiben Ön bármilyen személyes adatát eljuttatja hozzánk, ezzel hozzájárul ahhoz, hogy az Aquaqund Kft. a személyes adatok védeleméről szóló 1992. évi LXIII. törvény eloírásait betartva járjon el. A hírlevélre jelentkezők adatait bizalmasan kezeljük harmadik fél számára az adatokat nem szolgáltatjuk ki, kivéve, ha törvény másként rendelkezik . A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni és kérni, hogy adatokat töröljük.

Elektronikus tartalom:
Az Aquaqund Kft. a 2001. évi CVIII. törvény 10.§-a alapján – feltéve, hogy a tudomására jutott, a jogsértő tartalmakat eltávolítja – nem vonható felelősségre.

Védjegyek:
Az Aquaqund Kft. bejegyzett nevét és domain-jeit – pl. a „buvariskola.hu" és a „búváriskola.hu” kifejezést - senki sem használhatja üzleti céllal, illetve mások megtévesztésére vagy az Aquaqund Kft. lejáratására.

Felelősség korlátozása:
A weboldal használatából, letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését, mindennemű felelősségét az Aquaqund Kft. és a weboldal készítői kizárják. Az információk felhasználásából – beleértve az esetlegesen hibásan vagy hiányosan közölt tartalmat is – eredő kártérítési, felelősségrevonási igényeket visszautasítjuk.

Továbbá a rendszert érő támadásból származó adatbázis sérülésért és ebbol adódóan az adatok esetleges nyilvánosságra kerüléséért felelősséget nem vállal.

Ha Ön nem várt levelet kapott tolünk:
Az Ön e-mail címét az 1992. évi LXIII. Törvény 3.§ (5) bekezdésben foglalt rendelkezésre figyelemmel, az Ön által az Interneten, szakmai tudakozóban, illetve az Arany Oldalakban vagy szabadon elérhető publikált adatbázisból nyilvánosságra hozott és bárki által hozzáférhető adatok alapján használtuk fel.

A jognyilatkozat érvénye
A jognyilatkozat és egyéb információk jogi tartalma ezen (www.buvariskola.hu) weboldal része, ahol Ön e hivatkozást talált e dokumentumra, érvénye nem korlátozott, még akkor sem, ha a weboldal nem elérhető. Amennyiben e nyilatkozat részei vagy egyes kifejezései nem jogszerűek vagy helytelenek, a tartalom további részére, érvényességére ez semmilyen hatást nem gyakorol, azok e ténytől függetlenek.

Észrevételeit szívesen fogadjuk.

Email: info@buvariskola.hu
 
Copyright © 2006. Aquaqund Kft.
  Főoldal  :  Bemerülő  :  Sport Búvár  :  Technikai Búvár  :  Képgaléria  :  Kapcsolat