Búvár tanfolyamaink elkezdése előtt, fontosnak tartjuk az orvosi vizs-gálatot. Rendszeres búvárkodásnál nem csak a hivatásosoknak, hanem az amatőr búvároknak is szükséges a rendszeres orvosi vizsgálat, fizikai alkalmasságuk ellenőrzésére.
Sokszor egy alapos orvosi vizsgálat már előre kimutatná a problémát, és így elkerülhetők lennének a kellemetlenségek. Partnerünk a Baromedical Rt. Magyarország első Hiperbár kamra üzemeltetője és búvárorvosi központja.

Elérhetőségük:
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 116.
Telefon: 391-5302, (30) 269-9436
E-mail: info@baromedical.hu

Sok olyan ügyes és tapasztalt búvár van, akik az alapok elsajátítása után nem tanulnak tovább, nem lesz belőlük Master, vagy Dive Con végzettségu búvár. Az SSI-nál úgy gondolták, érdemes és fontos a búvárok teljesítményét elismerni, hisz nem csak a megszerzett búvár fokozat, hanem a tapasztalat, a gyakorlottság, a merülési szám is megkülönbözteti a búvárokat egymástól. Büszkék lehetnek magukra azok, akik magas merülési számot értek el. A búvár tapasztalatot, különböző színtű elismerő kártyával igazoljuk, amihez nem kell más csak a merülési napló bemutatás, annak utolsó oldalainak fénymásolata és az igénylőlap kitöltése. Egy búvárbázison, vagy egy búvár túrán rögtön máskép néznek a búvárra, jobban megbíznak benne, ha ezt a kártyát mutatja fel.

Mivel is lehetne jobban minősíteni egy búvárt, ha nem a tapasztalatot nyújtó merülések számával.

SSI CENTURY DIVER

SSI GOLD 500 DIVER

SSI PLATINUM 1000 DIVER

SSI PLATINUM PRO 5000 DIVER

SSI CENTURY DIVER

A minisítő kártyák sorában ez az első lépés! A Century Diver kártyát minden búvár megkaphatja, aki 100 naplózott merülésen túl van. Ezt a teljesítményt viszonylag kevesen érik el, hiszen gondoljunk bele, ha valaki csak a nyaralása során merül évente, és akkor 10 merülést végez, akkor 10 évig tart a 100 merülés elérése. Az átlagembernek ezt jóval nehezebb elérnie, mint azt elsőre gondolnánk. Az évek folyamán elért újabb merülésekkel tovább növelheted a tapasztalatodat, ezt mi letudjuk igazolni a Century Diver kártyádon, szerezd meg a 200, 300, 400-as kártyamatricánkat.

Ára: 33.00 EUR (NETTO)

SSI GOLD 500 DIVER

A minősítő kártyák sorában ez a második lépés! A Century Card bevezetése után egyre nagyobb igény volt arra, hogy külön elismerésben részesítsük azokat, akik még ennél is nagyobb merülés számot tudhatnak magukénak. Az SSI-nál elkezdték kutatni, hogy hány merülés lenne az ideális szám. Végül úgy döntöttek, hogy azoknak, akik 500-nál is több merülést végeztek egy Gold 500 Diver kártyát kínálnak. 500 igazolt merülés után igényelheted a Gold 500 Diver minősítő kártyát. Elismerés ezt a szintet elérni, mely jól mutatja tapasztaltságodat.

Kisker. ár : 49.00 EUR (NETTO)

SSI PLATINIUM 1000 DIVER

A minősítő kártyák sorában ez a harmadik lépés! Ez egy jelentős elismerés a valóban elkötelezett búvároknak. 1000 igazolt merülés után igényelheted a Platinum 1000 Diver minősítő kártyát.

A profi búvárok szintje ez.

Ára: 49.00 EUR (NETTO)

SSI PLATINIUM PRO 5000 DIVER

A minősítő kártyák sorában ez a negyedik lépés, a legmagasabb szint! Léteznek, bár nem olyan sokan, akik még az 1000, 2000 merülésnél is jóval több merülést hajtottak végre. 5000 igazolt merülés után igényelheted a Platinum Pro 5000 Diver minősítő kártyát. Elismerés ezt a szintet elérni, és ebbe az elit klubba tartozni.

Ha belegondolunk, hogy évente 200 merülést kell végrehajtani 25 éven keresztül, hogy elérjük ezt a számot, akkor látjuk ennek a teljesítménynek a hatalmasságát. A Platinum Pro 5000 Diver díj célja nemcsak az volt, hogy azokat jutalmazzuk, akik sokat merültek, hanem azokat is, akik létrehozták a búváriparágat és lehetővé tették mások számára is a búvárkodást. A díjat ki lehet érdemelni más módon is. Ha már több, mint 2500 merülésed van, legalább 10 éve búvárkodsz és jelentősen hozzájárultál az iparág fejlődéséhez és növekedéséhez, akkor is megkaphatod a díjat. 
A díjat az 1993-as DEMA kiállításon adták át először.

Ára: 99.00 EUR (NETTO)

Copyright © 2006. Aquaqund Kft.
  Főoldal  :  Bemerülő  :  Sport Búvár  :  Technikai Búvár  :  Képgaléria  :  Kapcsolat