Honlapunk mind a búvárkodás után érdeklődőknek, mind a búvárkodás megrögzött szerelmeseinek kíván hasznos ínformációt adni. Szeretnénk bemutatni búvártanfolyamainkat, utazási irodán keresztül szerveződő baráti búvártúráinkat, kedvező árfekvésű, az általunk kipróbált és bevált jó minőségű felszereléseket, hasznos írásokat, információkat. Oktatásainkat az alapfokú képzéstől az oktatói szintig, több oktatási rendszerben szervezzük SDI, TDI, SSI. Búvároktatásban mindig szem előtt tartjuk a minőséget a mennyiséggel szemben, így magunkhoz is szigorúak vagyunk a követelmények kérdésében. Inkább a minőségi oktatást helyezzük előtérbe a mennyiségi futószalagi kiképzéssel szemben.

A 2006-os évtől búváriskolánk az SSI Hungary által jegyzett hivatásos Dive Center (DC# 723074). TDI-SDI búvár oktatási rendszerben oktatói képzést is folytathatunk, vagy készíthetünk elő. Jól képzett oktatói gárdával büszkélkedhetünk, akik közül sokan a technikai búvárkodást is magas szinten művelik.

AZ AQUAQUND OKTATÓI CSAPATA:

 
Nagy T. János # SSI 34233
sport és technikai oktató SSI , SDI staff Instructor, TDI Technikai Instructor
 
RiczlerGusztáv # SSI 34294
sport és technikai oktató, SSI Technikai Instructor Trainer
 
Oláh Attila # SSI 34263
sport oktató SSI, technikai és barlangi búvár
 
Böndör Gábor # SSI 34277
DiveCon (Divemaster), SSI-NAUI
 
Marek Zoltán # SSI 34278
DiveCon (Divemaster), SSI-NAUI
 
Tóth László (Lazac) # SSI 34329
DiveCon (Divemaster) SSI
 
Horogh Árpád
Mester & Rescue búvár, SSI

Nálunk lehetőség nyílik a technikai búvárkodás fortélyainak a megtanulására, elsajátítására is. A technikai oktatásokat TDI rendszerben tartjuk.

Végzett búvároknak, búvárjainknak az egész év során izgalmas és változatos merülési lehetőségeket szeretnénk ajánlani. Szeretnénk, ha a lehető legjobb körülmények között, vidám, baráti társaságban jutnánk el a világ távoli pontjaira, ahol megfelelő körülmények között vehetünk részt izgalmas merülésekben, kalandokban. Téli, hideg időszakban uszodai gyakorlatokon képezzük tovább magunkat, a gyakorláson mindenkit szeretettel várunk. Külön részben kedvező árfekvésű felszerelés vásárlással szeretnénk meglepni a hozzánk látogatókat. Itt a jó minőségű alap felszerelésektől a professzionális technikai búvárfelszerelésekig mindent megtalál a vásárló. Magyarországon már számos búvár szaküzletben hatalmas felszerelés választékkal találkozhatunk, de nehéz kiválasztani a céljainknak legmegfelelőbbet. Szeretnénk tanácsainkkal, tesztjeinkkel a döntés meghozatalát megkönnyíteni.  

Hitvallásunk
Célunk, hogy a legmagasabb szintű búvárképzést nyújtsuk a hallgatóink számára. Nem akarunk kérkedni azzal, hogy mi oktatjuk a legtöbb búvárt, de szeretnénk elmondani magunkról, hogy mi képezzük ki a legfelkészültebb, leggyakorlottabb merülőket. Ennek érdekében fontosnak tartjuk tagjaink folyamatos képzését, a tudásuk szinten tartását. Szeretnénk megteremteni egy jó hangulatú klubéletet, ahol búvártársaimmal együtt szervezzük meg a merüléseket és a nyári üdüléseinket. Beszélgetések, vacsorák alkalmával megosztani egymással tapasztalatainkat, élményeinket. Szeretnénk tagjaink számára folyamatos továbbképzést és egész évben változatos merülési lehetőségeket kínálni.

Magamról
Nagy T. Jánosnak hívnak, a barátaim, búvár növendékeim Tüzi-nek hívnak. 1989-ben merültem először, majd egyre többször látogattam a víz alatti világot. Több mint tizenhat éves búvártapasztalattal a hátam mögött, megismerkedtem a világ nagy búvároktatási rendszereivel. Így rendelkezem CMAS, PADI, SSI, SDI, TDI és IANTD végzetséggel is.

Jelenleg az egyik legmagasabb SSI oktatói végzettséggel SSI Master Instructor fokozattal, SSI Century Instructor kitüntető elismeréssel és NAUI Instructor Trainer fokozattal rendelkezem.

Érdeklődök a technikai és barlangi búvárkodás iránt is, így 1999-ben NAUI Nitrox Instructor vizsgát tettem és NAUI Cave Diver végzettséget szereztem. Még többre vágyva eloször megszereztem a TDI Extended Range Diver fokozatot majd 2001. tavaszán megszereztem a TDI Advanced Trimix Diver fokozatot és az év végén letettem a TDI Extended Range Diver Instructori vizsgát. A későbbiek folyamán ezeket a fokozatokat megszereztem IANTD rendszerben is ahol a legmagasabb végzettségem Normoxic trimix oktató.

Merülési tapasztalat:

 
17 év folyamatos búvárkodás
 
több, mint 1300 merülés
 
150 barlangi merülés, 100 behatolásos roncs merülés,
 
300 Nitrox, Extended Range, Trimix merülés
 
Copyright © 2006. Aquaqund Kft.
  Főoldal  :  Bemerülő  :  Sport Búvár  :  Technikai Búvár  :  Képgaléria  :  Kapcsolat